Over Moeke
Vergaderen & Feesten
Bedanktpagina
Menu
Agenda
Werken bij Moeke
Cadeaubon
Contact
VOORGERECHTEN
CARPACCIO
Van het Waardse rund met Grana Padano, truffelmayonaise, kappertjes en geroosterde pittenmix
15.40
CRÈME BRÛLÉE VAN GEITENKAAS
Geitenkaas, rode biet en een krokant laagje
12.50
BURRATA
Couscous, gebakken paddenstoelen, pompoen en tomatensalsa
12.90
GARNALEN IN LOOK
Garnalen in knoflookroom met toast
12.50
MOEKE’S PROEFWERKJE
Een wisselend voorgerecht bedacht door Moeke’s keukenbrigade
13.75
STEAK TARTAAR
Sriracha mayonaise en een gepocheerd ei
13.50
TONIJN TATAKI
Licht aangeschroeide verse tonijn, kyotosaus, wasabi mayonaise, edamame en furikake
13.75
VEGETARISCHE GYOZA
Gevuld met groente, wasabi chips, sesammayonaise en wakame
11.50
SALADES
MOEKE'S POKÉ BOWL
Tataki van tonijn, mango, zoetzure rode ui, zoetzure komkommer, edamame, couscous en kewpie mayonaise
19.50
CAMEMBERT
Uit de oven, stoofperen, cranberry compote en noten
17.20
SALADE MOEKE
Gewokte gamba’s, ossenhaaspuntjes, paprika, paddenstoelen en paksoi
18.90
CLASSIC CAESAR MET KIP OF GARNALEN
Romeinse sla met caesardressing, croutons, ansjovis, Grana Padano, spekjes en een gepocheerd ei
17.50
GEITENKAAS
Warme geitenkaas op geroosterd krentenbrood, walnoten en balsamicostroop
17.50
MOEKE’S TIP: Lekker met friet of brood met boter
4.75
OM TE DELEN
MOEKE’S DEELPLANK
Met verschillende vleessoorten, bruschetta, oude kaas en olijven
16.50
FLAMMKUCHEN ORIGINEEL
Emmentaler kaas, crème fraîche, spek en dun gesneden prei
14.50
FLAMMKUCHEN GEITENKAAS
Emmentaler kaas, crème fraîche, walnoten en balsamicostroop
15.50
FLAMMKUCHEN CARPACCIO
Emmentaler kaas, crème fraîche, Grana Padano, truffelmayonaise, kappertjes en geroosterde pittenmix
19.50
BROOD
BROOD MET SMEERSELS
Met aioli en kruidenboter
6.90
BROOD MET BOTER EN OLIJFOLIE
Gezouten roomboter en olijfolie
6.50
MOEKE’S TIP: Portie dungesneden Ibérico ham
6.50
SOEP
WAT DE POT SCHAFT
Moeke bedenkt steeds weer een nieuwe soep
7.50
MOEKE’S TOMATENSOEP
Met Provençaalse kruiden
7.50
GOULASH SOEP
Rijkgevuld met groente, spek en rundvlees
7.50
BURGERS
Alle burgers worden gemaakt van Hollands rundvlees
MOEKE’S BURGER
Cheddar, uitgebakken spek, spiegelei, sla, tomaat, augurk, rode ui en Moeke’s burgersaus
19.50
KROKANTE KIPBURGER
Krokante kipfiletburger, sla, tomaat, augurk, guacamole en tomatensalsa. Moeke’s tip: ook lekker met Cheddar +1.00
18.50
BURGERTIP!
Moeke’s keukenbrigade bedenkt een wisselende burger
18.50
BBQ BURGER
Uitgebakken spek, uienringen, sla, tomaat, augurk, rode ui en smokey BBQ-saus. Moeke’s tip: ook lekker met Cheddar +1.00
17.50
MOVING MOUNTAINS BURGER®
Plantaardige burger met uienringen, sla, tomaat, augurk, rode ui en truffelmayonaise
18.50
VEGA
GELE CURRY NOODLES
Gele curry, udon noodles en gebakken halloumi
18.50
SPINAZIE LASAGNE
Geitenkaas, mozzarella en spinazie
17.90
MOVING MOUNTAINS BURGER®
Plantaardige burger met uienringen, sla, tomaat, augurk, rode ui en truffelmayonaise
18.50
VIS
ZEEBAARS
Met een luchtige Hollandaisesaus
22.50
GAMBA’S
Gepelde garnalen met knoflook en verse kruiden, met friet of brood
24.50
VLEES
BOTERMALSE BIEFSTUK
Medium-rare het lekkerst en met saus naar keuze. Moeke’s tip: ook lekker met gamba’s +4.00
27.50
SPARERIBS
Lekker plakkerig met Moeke’s BBQ-saus
25.50
SATÉ VAN KIPPENDIJ
Saté van kippendij met satésaus, gebakken uitjes, seroendeng en kroepoek
Keuze uit 2 stokjes 21.50 of 3 stokjes 24.50
MOEKE’S GROTE SCHNITZEL
Met preiselbeeren en saus naar keuze. Moeke’s tip: stroganoff
23.50
RIBEYE
300 gram, met een jus van Port. Moeke’s tip: ook lekker met gamba’s +4.00
29.50
SAUS & GARNITUUR KEUZES
Pepersaus / Portjus / gebakken champignons / Stroganoff / kruidenboter/ Hollandaisesaus
Alle gerechten worden geserveerd met Moeke’s beroemde frieten en mayonaise
CHEF'S SPECIAL
Moeke vertelt je graag wat de chef vandaag als special heeft gemaakt
23.90
VOOR ERBIJ
FRIETJE GELE CURRY
Gele curry, krokante uitjes, feta en seroendeng
11.50
FRIETJE CHIQUE
Met truffelmayonaise en Parmezaan
8.50
FRIETJE STOOF
Draadjesvlees, pittige mayonaise, Parmezaan en krokante uitjes
12.50
FRIETJE OOSTERSE KIP
Pulled chicken, satésaus, krokante uitjes en seroendeng
11.50
ZOET
CRÈME BRÛLÉE
Knapperig gekarameliseerd met vanille-ijs en slagroom
8.50
DAME NOIR
Chocolade-ijs met saus van witte chocolade en Baileys
8.50
WENTELTEEFJES
Gebakken suikerbrood, kaneelijs en warme vanillesaus
8.50
ESPRESSO MARTINI
Met 42Below - Pure Vodka, espresso en koffielikeur
9.25
WITTE CHOCOLADE
Cheesecake van witte chocolade met bosvruchtensaus
8.50
MOEKE SOES
Met slagroom, vanille-ijs en chocolade
8.50
IJS MACARON
Met mango en munt
8.50
VAN ALLES WAT
Een proeverij van verschillende zoetigheden
13.50
PEDRO XIMENEZ
Lekker voor bij je dessert. Zoete dessertwijn met een smaak van rozijnen, dadels en chocolade
5.50